24 ώρες | 365 ημέρες το χρόνο

Τεστ Covid στο σπίτι - PCR Τεστ - Μοριακό Τεστ στο σπίτι

Με περισσότερα από 15+ χρόνια εμπειρίας, είμαστε εξειδικευμένοι στην παροχή καλύτερων νοσηλευτικών υπηρεσιών στο σπίτι σας.

Από την προετοιμασία του χώρου για τη λειτουργία μέχρι την επίσκεψη νοσηλευτή, προσφέρουμε έμπειρη και προσεχή υποστήριξη σε όλες τις φάσεις της νοσηλευτικής υπηρεσίας.

τεστ Covid-19 στο σπίτι

Στη Μιχαήλ-Άγγελος προσφέρουμε εξειδικευμένες νοσηλευτικές υπηρεσίες όπως Τεστ Covid στο Σπίτι – PCR Τεστ και Μοριακό Τεστ στο σπίτι.

Rapid Test αντιγόνου + PCR έλεγχος  COVID στο σπίτι

Εξεταστείτε για COVID-19 από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας με τα κιτ δοκιμών COVID στο σπίτι, με τεστ αντιγόνου και  μοριακό τεστ στο σπίτι. (PCR)

Η κινητή μονάδα μας στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας που ακολουθούν όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την ασφάλειά σας και διατηρούν ασφαλές το προσωπικό σας απόρρητο.

COVID-19 Τεστ πριν την πτήση

Εάν χρειάζεστε ένα COVID-19 τεστ για το επόμενο ταξιδιωτικό  προορισμό, μπορούμε να σας παρέχουμε ένα COVID τεστ με αποτελέσματα τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.

Έλεγχος αντισωμάτων COVID-19 – Μοριακός Έλεγχος

Προσφέρουμε τεστ Covid στο σπίτι για αντισώματα COVID-19 μέσω δειγματοληψίας αίματος για τον εντοπισμό των επιπέδων IgG και IgM.