24 ώρες | 365 ημέρες το χρόνο

Περιποίηση στομίων Στο Σπίτι

Με περισσότερα από 15+χρόνια εμπειρίας, είμαστε εξειδικευμένοι στην παροχή καλύτερων νοσηλευτικών υπηρεσιών στο σπίτι σας.

Από την προετοιμασία του χώρου για τη λειτουργία μέχρι την επίσκεψη νοσηλευτή, προσφέρουμε έμπειρη και προσεχή υποστήριξη σε όλες τις φάσεις της νοσηλευτικής υπηρεσίας.

Περιποίηση Στομίας Στο Σπίτι

Στη Μιχαήλ-Άγγελος προσφέρουμε εξειδικευμένες νοσηλευτικές υπηρεσίες όπως αλλαγή και περιποίηση τραυμάτων στο σπίτι και νοσηλεία στη Θεσσαλονίκη.

Περιποίηση στομίας

Στόμιο γενικά είναι μια εγχειρητική πράξη κατά την οποία τμήμα ενός οργάνου π.χ έντερο – στομάχι βγαίνει στην επιφάνεια του δέρματος.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την διακοπή της προώθησης του περιεχομένου στη συνέχεια του αυλού, είναι δηλαδή ένα πάρα φύσιν στόμιο.

Στο ανθρώπινο σώμα είναι δυνατόν να δημιουργηθούν πολλά είδη στομίων και το όνομα του καθενός προέρχεται από τα όργανα τα οποία εντοπίζεται.

Τα παρά φύσιν στόμιο δημιουργείται κυρίως για την αποβολή του περιεχομένου του οργάνου χωρίς να αποκλείεται και η διατροφή του  που έχει το πρόβλημα διαμέσου του στομίου.

Είδη στομίων:

  1. Γαστροστομία ( διατροφή)
  2. Ειλεοστομία
  3. Κολοστομία
  4. Νεφροστομία
  5. Οισοφαγοστομία (σπάνια)
 

Οι έμπειροι νοσηλευτές μας έρχονται στο σπίτι σας για περιποίηση όλων των στομίων.