24 ώρες | 365 ημέρες το χρόνο

Αιμοληψία στο σπίτι

Με περισσότερα από 15+ χρόνια εμπειρίας, είμαστε εξειδικευμένοι στην παροχή καλύτερων νοσηλευτικών υπηρεσιών στο σπίτι σας.

Από την προετοιμασία του χώρου για τη λειτουργία μέχρι την επίσκεψη νοσηλευτή, προσφέρουμε έμπειρη και προσεχή υποστήριξη σε όλες τις φάσεις της νοσηλευτικής υπηρεσίας.

Αιμοληψία στο σπίτι

Στη Μιχαήλ-Άγγελος προσφέρουμε εξειδικευμένες νοσηλευτικές υπηρεσίες όπως αιμοληψία στο σπίτι και άλλες υπηρεσίες νοσηλείας κατ’ οίκον.

Εξέταση Αίματος Κατ’οίκον

Γίνεται συνήθως το πρωί αφού δεν έχουμε φάει από το προηγούμενο βράδυ. Απαραίτητα όμως πίνουμε νερό το πρωί 1-2 ποτήρια.

Ο ασθενής κάθεται σε καρέκλα με το χέρι να ακουμπάει κάπου σταθερά. Αν δεν μπορεί να μετακινηθεί ο ασθενής, η λήψη γίνεται επί κλίνης.

 
Μετά την αιμοληψία αποφεύγουμε την γυμναστική. Επίσης, αποφεύγουμε το κάπνισμα πριν την αιμοληψία και σε περίπτωση που ο ασθενής έχει ταλαιπωρημένες φλέβες να το αναφέρετε στην εταιρία όταν κλείνετε το ραντεβού.


Οι έμπειροι νοσηλευτές μας αφού κάνουν την αιμοληψία παίρνουν τα δείγματα και τα μεταφέρουν με ασφάλεια στο μικροβιολογικό εργαστήριο και σας στέλνουμε τα αποτελέσματα σε e-mail που θα μας δώσετε.

Αιμοληψία στο σπίτι, με  δυνατότητα αποστολής των αποτελεσμάτων απευθείας στον γιατρό σας ή παράδοση αυτών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.