24 ώρες | 365 ημέρες το χρόνο

Διαλείπων Καθετηριασμός στο σπίτι

Με περισσότερα από 15+ χρόνια εμπειρίας, είμαστε εξειδικευμένοι στην παροχή καλύτερων νοσηλευτικών υπηρεσιών στο σπίτι σας.

Από την προετοιμασία του χώρου για τη λειτουργία μέχρι την επίσκεψη νοσηλευτή, προσφέρουμε έμπειρη και προσεχή υποστήριξη σε όλες τις φάσεις της νοσηλευτικής υπηρεσίας.

Διαλείπων Καθετηριασμός

Στη Μιχαήλ-Άγγελος προσφέρουμε εξειδικευμένες νοσηλευτικές υπηρεσίες όπως Διαλείπων Καθετηριασμό στο σπίτι και άλλες νοσηλευτικές υπηρεσίες στο σπίτι.

Πότε γίνεται ο διαλείπων καθετηριασμός;

Όταν ο καθετηριασμός της ουροδόχου κύστης θεωρηθεί απαραίτητος και θέλουμε να αποφύγουμε μια μόνιμη κατάσταση όπως του μόνιμου καθετήρα κύστεως (folley).

Τότε χρησιμοποιούμε τον διαλείπων καθετήρα, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε 4 με 8 ώρες. Ο διαλείπων καθετήρας αποτελείται από έναν πολύ λεπτό σωληνάριο 40-45cm πολύ εύκαμπτο το οποίο βοηθάει στο να εισχωρήσει καλά στην ουροδόχο κύστη και να αποτελέσει την πλήρη κένωση της.

Ο διαλείπων καθετηριασμός είναι μια διαδικασία που θα μπορούσε και ο ίδιος ασθενής να την κάνει από μόνος του. Οι έμπειροι νοσηλευτές μας είναι σε θέση να σας δείξουν αυτή την πράξη.